Αρχική Ποιοι είμαστε Τρόποι πληρωμής Τρόποι παραγγελίας Παράδοση προϊόντων Καλάθι αγορών Επικοινωνία  

supported by ekalampaka.gr

 

Καλάθι Αγορών
Δεν έχετε κανένα είδος στο καλάθι σας

 

 


Ποιοι είμαστε

Το psonara.gr είναι ένα online shop με έξυπνες ιδέες για δώρα.
Απευθύνεται στους χρήστες του διαδικτύου που διαμένουν στην Ελλάδα.  
  • Το internet αποτελεί πλέον ένα πλήρως αξιόπιστο και ασφαλές μέσο αγοράς.
  • Η αγορά μέσω internet είναι οικονομική (σε δύσκολους οικονομικά καιρούς) και άμεση (με λίγα μόλις click, φέρνουμε το επιθυμητό προϊόν στην πόρτα του σπιτιού σας.

Δημιουργήσαμε μια "μινιμαλιστική" σελίδα, για να εξασφαλίσουμε για εσάς ευκολία και απλότητα στο χειρισμό της και παράλληλα την εμπλουτίσαμε με έντονα χρώματα, ώστε να κάνουμε το πέρασμά σας στο psonara.gr όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο.

Στόχος μας είναι να καινοτομούμε διαρκώς στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανανεώνοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις ιδέες μας, ικανοποιώντας έτσι τις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις του σύγχρονου, ελληνικού, αγοραστικού κοινού, και εξασφαλίζοντας ευρωστία στην επιχείρησή μας.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην πόλη της Καλαμπάκας, στην οδό Χατζηπέτρου 4.   

  • Οι συναλλαγές του συγκεκριμένου δικτυακού τοπου με τους επισκέπτες του, υπόκεινται στην Ελληνική νομοθεσία.
  • Το psonara.gr εγγυάται για την προστασία δεδομένων των πελατών του και δεσμεύεται οτι δε θα γνωστοποιήσει σε τρίτους τόσο τα στοιχεία σας όσο και στοιχεία των συναλλαγών σας.
  • Το psonara.gr απευθύνεται σε ενήλικες. Οι γονείς ευθύνονται για την πρόσβαση των παιδιών τους στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο και οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις συναλλαγές τους με αυτόν.
  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οτι κάποιο από τα παραληφθέντα προϊόντα της αγοράς σας είναι ελαττωματικό, ενημερώστε μας άμεσα, ώστε να διευθετήσουμε την αντικατάστασή του με δική μας επιβάρυνση των εξόδων μεταφοράς.
  • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων με άλλα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη/τιμολόγιο πώλησης, να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, με τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν εσάς. 
  • Στις τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του psonara.gr συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 
 
  © psonara.gr - 2014 web design: creations.gr